top of page
Meisje met oma

Ben je toe aan de volgende stap in je leven? Heb je interesse in een training familieopstelingen die verder gaat waar anderen stoppen?

Lees dan verder.

Familieopstellingen

Waarschijnlijk heb je het al eens ergens gelezen of gehoord dat jouw persoonlijke familie geschiedenis onbewust bepaalt hoe jij je nu gedraagt. Maar omdat we nu eenmaal liever naar de toekomst kijken ben je er vaak minder mee bezig. Totdat je ervaart dat je steeds tegen dezelfde dingen aanloopt, of vaak in conflictsituaties terecht komt, je niet zo gelukkig voelt en meer uit je leven zou willen halen.

 

Dan is het toch handig om te kijken naar de oorzaak van hoe je in het leven staat.

Om je te kunnen richten op de toekomst is het goed om juist eerst in je verleden te duiken en te ontdekken wat daar aan verborgen schatten ligt. De échte verhalen van je familie, die zo’n impact hebben gehad op hun leven dat het een keerpunt is geweest. Trauma’s noemen we ze ook wel.  In de meeste families wordt daar liever niet over gepraat. En juist dat zorgt ervoor dat het generatie op generatie onbewust nog voelbaar is.

 

Familieopstellingen is een hele mooie manier om -ook als je niet alles weet- erachter te komen wat onder de oppervlakte zit. Wat nog niet gezien is en nog niet geheeld. Al deze weggestopte verhalen kunnen een enorme impact hebben, veel meer dan je beseft. Het houdt ons onbewust tegen om los te komen van je verleden en zorgt ervoor dat je in bepaalde patronen blijft zitten.

 

En niet alleen jij hebt er last van maar ook je kinderen. Het is heel bijzonder om te ervaren wat er verandert in je relaties en op energieniveau als je het aan durft te kijken. Je voelt je vrijer, het gaat weer stromen en opeens gaan dingen je veel gemakkelijker af.

Meditatie

De Training.

Familieopstellingen kun je op allerlei verschillende manieren toepassen. Er zijn heel veel verschillende vormen en varianten. Tijdens deze training laten we je overal kennis mee maken.

 

Iedere bijeenkomst heeft een ander thema en een andere invalshoek. Belangrijk om te weten is dat je er onbewust zelf voor zorgt dat je niet meer krijgt dan waar je aan toe bent.

 

Wat wij belangrijk vinden is dat we niet alleen opstellingen doen, maar dat je ook begrijpt wat er gebeurt en hoe dat tot stand komt. Dus geen hocus pocus maar veel gelegenheid voor vragen en toelichting. Wij onderscheiden ons doordat we wat verder de breedte en diepte ingaan. Zoals bijvoorbeeld: Hoe ga je om met levensenergie, hoe zorg je dat je niet leegloopt, hoe kom je bij je gevoel en hoe blijf je daarbij…

 

De begeleiding:

Wij zijn Danny, Suzanne en Saskia. Met ieder onze eigen kwaliteiten zorgen wij voor een fijne en veilige setting waarin genoeg aandacht is voor iedereen.  Van april t/m november hebben wij 5 zaterdagen gepland om in een kleine groep van max. 12 deelnemers samen in het verleden te duiken. Het is mooi om te zien hoe je in een groep allemaal van elkaar mag leren. En heel vaak zit er in een vraagstuk van een ander ook een cadeautje voor jou.

 

Door in een groep te zijn wordt het hele proces dus ook nog eens versneld, maar er is ook genoeg ruimte voor individuele aandacht. Iedereen krijgt de kans om eigen vragen in te brengen, gemiddeld zullen er drie opstellingen per zaterdag zijn. Kennis en/of ervaring met familieopstellingen is niet nodig, laat je verrassen. Je bent bij ons in ervaren en liefdevolle handen.

 

Wat krijg je van ons?

  • 5 inspirerende dagen op een fijne locatie in Hoorn in een kleine vaste groep van max. 12 deelnemers

  • Vooraf een intake en korte kennismaking en de kennis en ervaring van 3 begeleiders

  • Volledig verzorgde dag met koffie/thee en lunch (dieetwensen vooraf doorgeven)

 

Wanneer is het?

Zaterdag 6 april, 11 mei, 22 juni, 7 september en 9 november.

 

Hoeveel kost deze investering in jezelf?

Eenmalig € 795,-

Eventueel in 10 termijnen te betalen € 79,50 plus € 10,- administratiekosten.

bottom of page